Respons fra læsere

For nogle dage siden sendte jeg mit første nyhedsbrev ud. I nyhedsbrevet opfordrede jeg alle som havde læst min bog til, at gå ind og skrive en kommentar under ”Det siger Læserne”. Som jeg også skriver i mit nyhedsbrev, er det alt afgørende for mig, at høre mine læseres oplevelse med bogen. Først og fremmest er det af egoistisk grunde, da jeg selvfølgelig er interesseret i at vide om jeg gør mit arbejde ordentligt. Samtidig gør det mig både glad og lettet når jeg ved at min bogs formål er lykkedes. Jeg får følelsen af at min jalousi har givet mere mening, da den har hjulpet andre i sidste ende.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det at gøre sin partner jaloux bevidst

I nogle parforhold, gør den ene eller begge partnere desværre hinanden jaloux bevidst, af den ene eller den anden grund. Den som gør det, gør det oftest fordi, at personen søger en form for bekræftelse. Denne bekræftelse søges fordi, den part der er skyld i jalousien, er usikker omkring sig selv, sit parforholds tillid eller måske er det hævn/gengæld for sin egen jalousi.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det skal du gøre hvis du har en jaloux kæreste

Som kæreste kan det være svært, at vide hvordan man skal reagere, hvis ens kæreste er jaloux. Jeg har derfor skrevet denne artikel, så du kan få hjælp til hvad du skal gøre.

Lige meget hvor jaloux din kæreste er, skal du huske på, at det er ham/hende som er jaloux. Det betyder, at du i dig selv skal holde fast ved, at det ikke er dig som er galt på den. Oftest når den ene part er jaloux, forsøger parten som er jaloux, at bebrejde den anden så meget som muligt. Det er en

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvornår er der tale om sygelig jalousi?

Ordet ”sygelig jalousi” taler for sig selv, og beskriver rimelig godt hvad sygelig jalousi er for noget. Ordet ”sygelig” lægger sig op af ”sygdom” og i den forbindelse vil jeg være helt enig med ordets betydning. Jeg har talt med mennesker, som har været så jaloux, at de selv har været deres partnere utro fordi, at de selv har været overbevist om, at deres egen partner gjorde det samme. Du tænker sikkert, at det er en smule urealistisk, men nogle er faktisk så jaloux.

Ordet sygelig jalousi, bliver tit brugt i en forkert sammenhængen, da der

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvornår lider vi danskere mest af jalousien?

Det er faktisk et spørgsmål, som jeg tit er blevet stillet i mit kendskab med jaloux mennesker. Nu sad jeg en dag, og fik den idé at jeg ville undersøge det for, at se hvornår vi danskere er mest jaloux. Min umiddelbare tanke var, at det ikke var til at se. Det viste sig så, at jeg faktisk ikke havde helt ret.

JalousiDenne statistisk viser, at vi danskere har ligget nogenlunde jævnt de sidste mange år i

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Tag din egen jalousi test her

Det at skulle tage en jalousi test, er oftest rent gøgl og fjolleri. Jalousi er en følelse, og ligesom alle andre følelser, kan de ikke gradbøjes. Det er forskelligt fra person til person, hvad man bliver jaloux over, og hvordan man mærker jalousi og hvornår.
Hvis du aldrig har været jaloux før, og har svært ved at finde ud af om du er jaloux eller ej, vil jeg starte med at råde dig til, at snakke med dine nærmeste. Der er helt sikkert nogle stykker, som ville kunne fortælle dig hvad jalousi er. Hvis det ikke Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jeg er jaloux og hvad gør du ved det?

Jeg er Jaloux!” I de mange år jeg efterhånden har arbejdet med jalousi, har jeg fået den sætning kastet i hovedet en del gange. Mit svar er aldrig det samme, da det er forskellige personer med forskellige behov som jeg arbejder med. En ting som jeg dog altid spørger dem om er: ”Hvorfor vente med at gøre noget ved din jalousi?”

Heraf har jeg fået adskillige forskellige svar igennem tiden, jeg kan give et udpluk fra de mest hyppige:

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvad er den rette jalousi behandling?

En jalousi behandling er ikke bare en jalousi behandling. Der er mange forskellige former for jalousi, i mange forskellige grader. Derfor er der ikke kun en jalousi behandling, som passer til alle mennesker.

Personen som skal have jalousi behandlingen, ved med sikkerhed bedst selv hvor han/hun står i forhold til sin jalousi.

Lad vær at vente med en jalousi behandling

Det kan simpelthen ikke betale sig at vente. De fleste som er jaloux, får en forvrænget Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)