Hypnose jalousi – Bliv jalousifri på en time

Spring siden over, og gå i gang med hypnose jalousi med det samme. Klik på billedet herunder, for at besøge lydbogen af NLP coachen Malte Lange – og få en Jalousi behandling med det samme:

Hypnose jalousiEn af de mest effektive, samt populære behandlingsformer for jalousi i dag , er hypnose eller NLP.

For at du ikke skal ud og bruge tonsvis af penge, eller vente på, at du kan få din tid hos en behandler. Kan du som alternativ, benytte dig af en lydbog som kan give dig det fulde udbytte.

Den førende lydbog herhjemme i Danmark, er af udviklet af NLP coachen Malte Lange. Til hverdag driver Malte et online kursus center, hvor han bl.a. har hypnose, almindelig coaching og NLP coachings lydbøger, som for et lavt antal kroner, kan behandle dig hjemmefra på sofaen.

Noget af det Malte langes lydbøger kan hjælpe dig med udover jalousi, er bl.a. rygning, stress, flyskræk, neglebidning, eksamensangst og dusinvis af andre ting.

Maltes bog virker ikke direkte som en hypnose imod jalousi, men en coaching som er nede på jorden, og dertil indeholder nogle NLP øvelser som kan virke på samme måde, hvis ikke mere effektivt.

 

Fordelene ved jalousi behandling på lydbog

Fordelen ved at vælge en lydbog, som kan guide dig til et jalousi fri liv er, at du hurtigt og effektivt får igangsat din jalousi behandling. Hvad enten du vælger en jalousi hypnose eller NLP coaching.

Det betyder også, at du til hver en tid helt gratis, kan starte din lydbog, ligge dig ned, lukke øjnene og lade jalousi behandlingen gå i gang. Flere og flere vælger jalousi hypnose/NLP metoder, da det er ligetil og ganske effektivt.

For mange er en lydbog rigeligt til, at kunne kontrollere sin jalousi og dermed blive jalousi fri. Hvis man har koncentrationsbesvær, er lydbogen ekstra god, da man ligger med lukkede øjne og sanser kun den lyd der kommer fra bogen.

 

Hypnose jalousi: Min oplevelse af ”Slip af med Jalousi”

Det er efterhånden længe siden, at jeg købte lydbogen. Dengang tilbage, var jeg faktisk ikke kommet over min jalousi. Jeg lyttede til lydbogen jævnligt, da jeg hurtigt fik gjort det til en pille imod jalousi. Dog var det ikke en løsning som gjorde, at jeg var fuldstændig jalousi fri, men det synes jeg dog heller ikke, at man kan forvente af en lydbog. Jeg er glad for, at jeg har haft den ved min side, især når jeg har haft ekstra svært, at kontrollere min jalousi. Lydbogen af Malte lange rammer en meget bred målgruppe, og jeg vil mene, at det primært er den ældre. Dog skal jeg ikke afvise, at den også henvender sig til teenagere f.eks. vis.

Jeg synes, at det mest unikke ved ”Slip af med Jalousi” er dens NLP øvelse. Her skal du visualisere en situation der gør dig jaloux, og gøre den til det bedre.

Hvis du f.eks. bliver jaloux, når din kæreste får øje på en køn person fra det modsatte køn, kunne du bruge NLP øvelsen til, at fjerne jalousien fra denne situation. Det gør man ved at visualisere sig til, at situationen får en anden betydning. Du har måske før tænkt: ”Hun synes han er mere interessant, jeg er ikke god nok, hun går fra mig en dag” Denne tanke gør dig måske jaloux eller usikker. I stedet kan du visualisere situationen til, at få en helt anden betydning: ”Jeg at hun elsker mig, ellers havde hun ikke gået med mig hånd i hån. Når jeg tænker mig om, sagde hun også for lidt siden, at jeg er den smukkeste i verden.”

Ved at gentage sådan en NLP øvelse gør, at du for fremtiden vil tilegne dig andre vaner, som er sunde, og som ikke gør at du bliver jaloux. Du kan simpel vis ændre dine indtryk af forskellige ting.

Nu vil jeg ikke afsløre mere af lydbogen her, da jeg selv synes, du skal have lov til begå dig ud i den: Du kommer til ”Slip af med Jalousi” bogen ved at klikke her.

Held og lykke med det, jeg håber at lydbogen vil hjælpe dig, ligeså meget som den har hjulpet mig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hypnose jalousi – Bliv jalousifri på en time, 10.0 out of 10 based on 1 rating

En tanke om "Hypnose jalousi – Bliv jalousifri på en time"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.