Hvad er den rette jalousi behandling?

En jalousi behandling er ikke bare en jalousi behandling. Der er mange forskellige former for jalousi, i mange forskellige grader. Derfor er der ikke kun en jalousi behandling, som passer til alle mennesker.

Personen som skal have jalousi behandlingen, ved med sikkerhed bedst selv hvor han/hun står i forhold til sin jalousi.

Lad vær at vente med en jalousi behandling

Det kan simpelthen ikke betale sig at vente. De fleste som er jaloux, får en forvrænget livskvalitet. Man bruger tonsvis af energi på at holde jalousi for døren, og det koster en masse glade dage. Hvis man alligevel beslutter sig for at vente, skal man gøre op med sig selv, om det er konsekvenserne værd.                                                            Konsekvenserne kan først og fremmest være at jalousien vokser sig større, og det vil betyde at udfordringen vil være endnu sværere at arbejde med i fremtiden.

Den største fejl mange begår mht. jalousi er, at fortrænge at man har brug for at gøre noget ved det. Man kan ikke arbejde med sin jalousi, medmindre man først og fremmest erkender at man er jaloux og har brug for at arbejde med det. Hvad enten man arbejder med det alene eller med hjælp fra en anden.                                                                       Der er ikke andre som på magisk vis kommer og klarer ærterne for en. Det er hårdt arbejde, og man har selv ansvaret for at gøre noget ved det. Heldigvis kan man gøre noget ved det og der er flere muligheder for en jalousi behandling.

Det største og vigtigste skridt, er at man erkender sin jalousi og man bliver enig med sig selv om at gøre noget ved den!  Om man så gør lidt eller gør meget. Når du er nået til det punkt, er det bedre end  slet ikke gør noget.

Min bog har hjulpet en del mennesker videre, og hvis du har brug for en jalousi behandling, er den også skrevet til dig. Så værsgo at læs!

 

Find motivationen frem

Det kan være en stor udfordring at slippe sin jalousi. Det er vigtigt at du bliver ved med at motivere dig selv, selvom det er rigtig hårdt og nogle gange kan føles håbløst                  Hvad kan hjælpe dig videre med din jalousi behandling?                                                   Hvis du selv har en idé om det, så gå endelig i gang med at gøre alt hvad du kan for at gøre det bedre. Måske er det at dyrke motion, være sammen med nogle mennesker som giver dig energi, snakke med mennesker du kender om det osv.                                        Du skal bare vide at du kan hvad du vil, intet er umuligt at opnå, så længe du bevarer håbet, er tålmodig og arbejder dig fremad.                                                                          Det er vigtigt at du også holder nøje øje med de små fremskridt, da de som regel giver dig motivation til at gå hele vejen.

 

Det er okay at få hjælp til en jalousi behandling

Mange som ønsker en jalousi behandling, er nød til at få hjælp af andre. Dette kan f.eks. være af en psykolog, hypnotisør eller måske endda en NLP coach. Det er vigtigt at du accepterer hvis du har brug for hjælp. Hvis du er nået dertil hvor du er blevet enig med dig selv om at få hjælp til din jalousi behandling, skal du gøre det fuldt ud, du er højst sandsynligt næsten i mål.

Nu har du lært, at jo hurtigere du handler, jo mere undgår du de negative sider ved din jalousi. Ros dig selv for det du gør, små indsatser såsom store indsatser. Hold motivationen højt løbende, og find frem til hvad der bedst virker for dig. Hold dig ikke tilbage, hvis du selv mener at du har brug for hjælp, til din jalousi behandling, det kan bestemt være en god ting at få hjælp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Hvad er den rette jalousi behandling?, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.