Tag din egen jalousi test her

Det at skulle tage en jalousi test, er oftest rent gøgl og fjolleri. Jalousi er en følelse, og ligesom alle andre følelser, kan de ikke gradbøjes. Det er forskelligt fra person til person, hvad man bliver jaloux over, og hvordan man mærker jalousi og hvornår.
Hvis du aldrig har været jaloux før, og har svært ved at finde ud af om du er jaloux eller ej, vil jeg starte med at råde dig til, at snakke med dine nærmeste. Der er helt sikkert nogle stykker, som ville kunne fortælle dig hvad jalousi er. Hvis det ikke er nok, kan du Google dig frem til svaret, og ikke mindst vælge at læse jalousibogen. Når du først har fanget den, behøver du ikke at tage en jalousi test for, at vide om du er jaloux eller ej. Typisk mærker

man først parforholds jalousi, når man kommer i puberteten, da det er der man for alvor begynder, at interessere sig for det modsatte køn. Her kan det være svært at identificere følelsen af jalousi, og der kan en jalousi test jo faktisk være en meget god idé.

Hvilke jalousi test er de bedste?

Men som jeg sagde tidligere, er de fleste tests rent gøgl og fjolleri, men dermed ikke sagt, at de er kedelige og spild af tid. Derfor vil jeg give dig en liste over nogle jalousi test, som jeg synes er mest værd at kigge på, så her får du lige en top 3, klik ind på en af siderne:

1. iForm.dk

2. DR.dk

3. Woman.dk

Det er lidt blandet, om hvad enten det er en realistisk eller urealistisk jalousi test. Det er op dig til at prøve dem af, og evt. vurdere det herefter. Jeg synes personligt selv, at iform.dk testen er den bedste. Da den rammer den bredeste målgruppe, og går i dybden med de forskellige spørgsmål. Til sidst men ikke mindst, har du mange muligheder for slutresultatet i den. Det er nok grundende til, at jeg synes det er den bedste jalousi test.

Er du stadig i tvivl om du er jaloux?

For at tage det lidt mere alvorligt, så har jeg nogle råd til, hvad du skal gøre hvis du stadig er i tvivl om du virkelig er jaloux. Spørg dig selv: har du nogensinde fået af vide at du er jaloux? Det kan være af en fra familien, en kæreste eller måske eks kæreste. Det er som regel et fyldestgørende svar, da de mennesker du har tæt omkring dig kender dig. Hvis du stadig er på bar bund, så prøv at snak med nogle af dine bekendte, som du kunne gætte på har været jaloux eller bare ved hvad det er.
Enten så kan du hygge dig med din jalousi test, eller så må du drage til mere seriøse løsninger, hvad enten du gør så håber jeg at du bliver klogere på det du søger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.