Parterapi guiden

Spring siden over, og gå i gang med det samme. Klik på billedet herunder, for at besøge lydbogen af Parterapeuten Peter Kongshaug – og få Parterapi med det samme:

Parterapi

Velkommen til Parterapi Guiden :

Hej med dig, jeg går ud fra at du er her, fordi du har brug for hjælp til dit parforhold.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Lidt tanker om parterapi

Ordet parterapi skaber frygt hos de fleste. For hvem gider sidder hos en udefrakommende og dele ud af sine inderste hemmeligheder og tanker? Hvem er villig til at anerkende sit nederlag og brugen for en terapeut? De fleste vil hellere klare tingene selv – men der er en grund til, at parterapeuter findes. Og at parterapi bliver mere og

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvorfor er parterapi vigtig?

Efter min egen personlige vurdering, har mange mennesker en forkert tilgang til parterapi. I den forbindelse mener jeg, at mange ser det som noget der er forkert eller mindre vigtigt. Jeg ser også at folk mener det er unødvendigt, da hvis man er så langt ude i et forhold, ligeså godt kan gå fra hinanden. Jeg vil lige til at starte med sige, at det er fuldstændig forkert efter min overbevisning. Hvis man har sådan en lignende holdning, har jeg lige en ting at sige; et parforhold er ikke uden udfordringer, arbejde og vedligeholdelse.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er dit parforhold i krise? Se på hvad du kan gøre ved det

Jeg går ud fra, at du er her fordi dit parforhold er i krise, og du søger hjælp til det bedre. Da jeg ikke kender dig personligt, og derfor kan tilegne mig mine råd til dig helt personligt, vil jeg gøre mit bedste for at afdække så bredt et aspekt som muligt. Hermed er chancen for at alle får det de søger i sidste ende. Det er som sagt ikke sikkert, at du kan bruge alt det der står i artiklen, men sandsynligheden for, at du

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvorfor vælger så mange danskere en skilsmisse?

Desværre er vi et af de lande i verden, som mest har brug for parterapi. Vi har den højeste procentdel af skilsmisser. Hvis vi sammenligner med resten af verden, er en af de største grunde, at det enkelte individs frihed er sat højt på dagsordenen. En anden væsentlig grund er også, at de fleste af os ikke er økonomisk afhængige af vores partner, da vores land har verdens højeste velfærd. Hvis vi ser bort fra parterapi statistikkerne og de fakta vi har at forholde os til, så lad os prøve at kigge på en løsning i stedet. Jeg har i min tid mødt mange par, som har overvejet en skilsmisse. Nogle har det lykkedes mig at hjælpe, og med andre er det gået knapt så godt. Jeg er indforstået med, at det somme Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jalousien smitter af på parforhold problemer

Parforhold problemer er et bredt emne, men da det kan sættes i forbindelse med jalousi, gør det at vi kan snævre emnet meget ned.

Hvis man er i et parforhold, hvor jalousi dominerer en del gode stunder og fylder kærlighed ud med vrede og frustrationer, vil det også automatisk gå hen og smitte uanet negativt meget af, på andre problemer som måske skulle gøre sig gældende. Her kan du sammenligne jalousi, med en god og intens hovedpine.  Hvis du eller din partner har, en enormt hovedpine en dag, er risikoen for et skænderi meget større da jeres lunter er det kortere end hvad de på normalt vis er.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Forstå dit Parforhold

Jalousi i et parforhold er fuldstændig normalt, og det er noget alle har oplevet før, i mindre eller større grad. Hvis du har mærket kærlighed til ham/hende i dit parforhold, har du højst sandsynligt også mærket jalousi, da det er en følelse som kører parallelt med jalousi.

Mindre grad af jalousi i et parforhold

Hvis du lider af en mindre grad af jalousi, er kendetegnene typisk således:

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)