Hvorfor er parterapi vigtig?

Efter min egen personlige vurdering, har mange mennesker en forkert tilgang til parterapi. I den forbindelse mener jeg, at mange ser det som noget der er forkert eller mindre vigtigt. Jeg ser også at folk mener det er unødvendigt, da hvis man er så langt ude i et forhold, ligeså godt kan gå fra hinanden. Jeg vil lige til at starte med sige, at det er fuldstændig forkert efter min overbevisning. Hvis man har sådan en lignende holdning, har jeg lige en ting at sige; et parforhold er ikke uden udfordringer, arbejde og vedligeholdelse.

At have den rigtige tilgang til parterapi

Da et parforhold ikke altid klarer sig selv, burde parterapi ligeså, være set som en anerkendt mulighed for, at arbejde med sit parforhold. Når vi får hjælp til at tænke anderledes i nogle situationer, vil vi tilegne os nye måder at tænke på og udvikle os som mennesker. Det betyder at vi nogle ganger er nød til, at have hjælp til at tænke og forstå verden rigtigt. Derfor er parterapi en strålende mulighed for de parforhold, som har brug for en hjælpende hånd. I stedet for at se det som et tabu og et nederlag, så betragt det som en sejr for dit parforhold. Kig på de alternativer som du har haft, og spørg dig selv om parterapi ikke også er det bedste. Man kan selvfølgelig vælge, at dømme parterapi som et tabu og en uhensigtsmæssig ting for et parforhold, men så får du heller ikke meget mere ud af det. Som jeg nævnte tidligere, så set det at gå til parterapi som en sejt. Det ville være en løgn hvis i, skulle være det eneste par i hele verden som kunne have brug for parterapi. Dog er i nogle af de eneste, som virkelig gør noget ved det. Derfor kan det betragtes som en sejr.

Kærlighed kan ikke købes for penge

Husk at kærlighed ikke kan købes for penge, og hvis det er din eneste ene du står sammen med, ville det være ubeskriveligt ærgerligt ikke at give hver mulighed en chance. Parterapi er ikke dyrere end alle har råd til det i sidste instans. Hvis du har børn, har du også et ansvar overfor dem, da de ikke er voksne nok til at tage ansvaret eller beslutningerne. Jeg påstår ikke at man skal være sammen kun for sine børns skyld, men hvis en parterapi kan få jer på rette spor igen, i form af et parforhold hvor i begge er lykkelige og får mere ud af livet, så er det da klart det mest attraktive valg i kan tage.
Hvis du eller i begge føler at, i kunne have brug for noget parterapi, så kan jeg kun anbefale at, i gør det. Det kommer ikke til at skade jeres forhold yderligere, med mindre i selv gør det til det. Vi er kun mennesker, og vi har igennem hele livet brug for at lære af hinanden, og at lære fra en parterapeut er ikke en undtagelse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.