Er dit parforhold i krise? Se på hvad du kan gøre ved det

Jeg går ud fra, at du er her fordi dit parforhold er i krise, og du søger hjælp til det bedre. Da jeg ikke kender dig personligt, og derfor kan tilegne mig mine råd til dig helt personligt, vil jeg gøre mit bedste for at afdække så bredt et aspekt som muligt. Hermed er chancen for at alle får det de søger i sidste ende. Det er som sagt ikke sikkert, at du kan bruge alt det der står i artiklen, men sandsynligheden for, at du

kan bruge noget af det er stor. Så skal vi ikke bare komme i gang!

Ting du selv kan gøre bedre hvis dit Parforhold er i Krise

De fleste mennesker har en medfødt tendens til ubevidst at skyde skylden på andre, hvis de er dårligt tilpas. Det kan bl.a. være stress, dårlig søvn, dårligt humør, sult, sygdom osv. Der kan være mange ting som spiller ind, og påvirker en negativt, det behøver vi ikke at gå mere i dybden med, for du ved sikkert allerede selv hvad. Hvis man er en af de nævnte tilstande, bliver man påvirket på en masse måder, også på nogle måder som vi ikke selv er klar over, før vi virkelig mærker efter. Hvis du f.eks. har prøvet at være jaloux, så ved du også godt, at det er nemmere at være fri for jalousi når man er glad og har det godt. Det samme er det med hundrede vis af andre ting, som kan gøre os dårligt tilpas. Det som er udfordringen ved det er, at være klar over at man er den tilstand og så tilegne sig efter det, så man ikke fortolker det som et parforhold i krise.

Et eksempel fra det virkelige liv

Jeg talte engang med en kvinde, som fortalte mig, at hun var bange for hun havde mistet følelser for sin mand. Jeg spurgte hende om hun havde følt sig stresset på det sidste, og hun gav mig ganske enkelt ret og tilføjede hun havde været syg on/off i en 14 dages tid. Jeg fortalte at hendes oplevelse med de svingende følelser, højst sandsynligt er grundet de dårlige tilstande hun har været under. Da jeg fortalte hende det, fik hun straks et nyt syn på sit ”parforhold i krise”. Hun var lettet, og så først der sammenhængen.

Jeg vil foreslå at du gør det samme, når du oplever nogle kriser i dit parforhold. Det kaldes at reflektere over sin egen tilstand, før man forbinder den med noget i ens omverden.

Jeg har personligt selv haft svært ved, at ”holde mig selv i ørerne” og spørge mig selv en ekstra gang inden, at jeg skyldte skylden på min partner, men jeg er blevet meget bedre til det. Det har ikke kun givet mig selv noget ro, at jeg er blevet klar over disse ting, men også mit parforhold er i det hele taget er blevet bedre. Nu når der er nogle kriser i parforholdet, forhører jeg først mig selv, om der er en anden årsag til situationen. I de fleste tilfælde ånder jeg lettet op, bevidst om at det skyldes noget andet og nok skal gå over, ergo, at jeg ikke har noget at bekymre mig om i mit parforhold. Så jeg kan udelukke at er mit parforhold som er i krise her.

For at korte artiklen ned, så ved du nu, at du skal spørge dig selv, når du fornemmer at dit parforhold er i krise. Hvad kan du gøre bedre? Man finder som regel ud af, at det skyldes en masse ting inde i en selv, eller at der er en masse ting man uafhængigt af sin partner kan gøre bedre.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.