Jalousien smitter af på parforhold problemer

Parforhold problemer er et bredt emne, men da det kan sættes i forbindelse med jalousi, gør det at vi kan snævre emnet meget ned.

Hvis man er i et parforhold, hvor jalousi dominerer en del gode stunder og fylder kærlighed ud med vrede og frustrationer, vil det også automatisk gå hen og smitte uanet negativt meget af, på andre problemer som måske skulle gøre sig gældende. Her kan du sammenligne jalousi, med en god og intens hovedpine.  Hvis du eller din partner har, en enormt hovedpine en dag, er risikoen for et skænderi meget større da jeres lunter er det kortere end hvad de på normalt vis er.

Parforhold problemer og bekostningen af jalousi

Hvis et parforhold er domineret af kærlighed, ro, glæde og god energi, er rummeligheden – lunten også langt større hos jer begge. Hvis du ikke har fanget pointen endnu, skal du nok komme til det.

Hvis du nu synes, at dine parforhold problemer står på mange andre ting end lige jalousi, har du faktisk god grund til at gøre noget ved din jalousi før du gør noget andet. Jeg vil ikke til at tegne grafer for dig lige nu, men jeg vil hellere bede dig om, at spørge dig selv til råds indeni. Hvis du nu prøver at mærke at efter, og bruge dit hoved en anelse, ved jeg at nok kan blive enig med mig i, at jalousi kan afføde en hel del andre problemer, som slet ikke behøver at have nogen logisk sammenhæng med din jalousi i sig selv.

Det er fordi at jalousi bedøver kærlighed, og skiller os fra den partner vi elsker. Når dette sker, formindskes overskuddet, rummeligheden og lysten til at gøre noget godt i meget høj grad. For at styrke jeres evne at bekæmpe andre problemer i forholdet, burde i tage at gøre noget ved jeres jalousi i første omgang. Du tænker måske ”Jamen det kommer jo til at kræve rigtigt meget af os, og det kan vi ikke nu når vi har så mange andre problemer?” Så er det her jeg spørger dig; har i noget alternativ? Alternativet kunne være at gå fra hinanden, men det løser ikke problemet men rykker det blot til jeres næste parforhold. Det er heller ikke nogen saglig grund til at gå fra hinanden, hvis du spørger mig medmindre, i selvfølgelig ikke elsker hinanden højt nok.

Det giver bonus at blive jalousifri

Det at løse sit jalousi problem, giver ikke kun gevinsten som lyder på, at man bliver jalousifri. Det afføder nemlig en lang række andre fordele med sig til jeres forhold: selvtillid over at have løst problemet, tillid, forelskelse pga. man giver slip på en masse unødige problemer og bekymringer, en god kommunikation da dette er et must for, at kunne bekæmpe jalousi i første omgang osv. Der er som regel en masse andre fordele til grund for det, og dem kan jeg ikke fortælle dig om, dem skal du selv ud og finde frem til ved, at GØRE noget ved din jalousi. Fortæl dig selv at du ikke giver lade jalousi styre dit liv, og gør noget ved det før det ødelægger mere i jeres forhold end hvad godt er.

Hvis du ellers har været en vågen læser, vil du også vide nu ved, at det at bekæmpe jalousi heraf også automatisk kan løse en masse andre af dine parforhold problemer ved, at samle overskydende energi til at bearbejde de andre problemer der nu måtte være. Så kom nu i gang med, at gøre det gode for dig selv og din partner, få dit/jeres jalousi ud af verden og nyd livet. Du lever kun en gang, og det sekund som gik lige før, får du aldrig igen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.