Parterapi guiden

Spring siden over, og gå i gang med det samme. Klik på billedet herunder, for at besøge lydbogen af Parterapeuten Peter Kongshaug – og få Parterapi med det samme:

Parterapi

Velkommen til Parterapi Guiden :

Hej med dig, jeg går ud fra at du er her, fordi du har brug for hjælp til dit parforhold.

Jeg vil lige starte med at informere dig om, at du nok er kommet til et af de helt rigtige steder.

Jeg ved ikke hvilke problemer/udfordringer du har i dit parforhold, men jeg ved med sikkerhed hvad du kan gøre ved det, og hvad du samtidig burde være opmærksom på under alle omstændigheder, før du gør noget andet.

For ikke at spilde din tid, er Parterapi Guiden er en kort guide som går lige til sagen, og prøver at hjælpe dig bedst muligt på vej, til det du står og søger lige nu og her.

ParterapiSom statistikken over Danmark fint demonstrerer. Har vi siden 2010, hvor vi havde en kæmpe stigning på efterspørgslen af parterapi, haft en halvering af efterspørgslen, hvad det skyldes er svært at vide sådan uden videre. Men vi kan da blive enige om, at det er en positiv ting. Det jeg ønsker for dig/jer er at i, bliver en del af den faldende statistik så hurtigt som muligt, derfor vil jeg lige guide dig igennem de to muligheder som jeg anbefaler til 95 % af dem som spørger mig til råds.

De to mest anvendte og effektive muligheder for parterapi som er set i Danmark, er enten lydbøger som virker som et parterapi forløb, eller den traditionelle måde for parterapi, hvor man alt efter behov, besøger en klinik et par gange. Lad mig så lige kort, ridse fordelene og ulemperne op for hvert af de to muligheder.

 

Parterapi fra lydbøger:

Fordele:

 • Det er nemt og billigt
 • Det kan være en hurtig og effektiv løsning
 • Lydbøgerne er baseret på mange års erfaring
 • Man kan implementere det man lærer om og om igen hjemmefra
 • Forfatteren Peter Kongshaug er en af Danmarks førende parterapeuter
 • Det kan gøres diskret, uden andre nogensinde ville blive informeret

Ulemper:

 • Der er ikke en parterapeut tilstede, som virker som en 3. persons støtte
 • Man kan ikke få svaret på personlige spørgsmål direkte fra en parterapeut
 • Behandlingen går oftest ikke ligeså meget i dybden, som den gør på en klinik
 • Det kræver en lille smule selvdisciplin at koncentrere sig om lydbøger

 

Parterapi på klinik:

Fordele:

 • Mulighed for langvarig og varieret terapi
 • Der er en 3. persons støtte, som mange parterapier forløb, har brug for
 • En god mulighed hvis, i står på renden til en skilsmisse

Ulemper:

 • Det er oftest meget dyrt
 • Det kræver en masse tid både ude og på klinikken
 • Det er en mindre diskret løsning
 • Det er en større skuffelse, hvis parterapien ikke lykkes

Mine overbevisninger er i stor stil lavet, på baggrund af de mange vis af dialoger, og anden kendskab jeg har haft, med mange forskellige par igennem de sidste 3 års tid.

Før du læste min guide, har du sikkert haft kendskab til det, at få parterapi på en klinik, hvad enten det er hos en psykolog, parterapeut, hypnotisør eller en anden form for coach.

Grundet den herlige udvikling vi nu engang har, har vi fået flere og flere muligheder for, hvordan vi kan få parterapi og løse vores problemer i vores parforhold. Nu kommer mit råd til dig, som jeg i dag foreslår 95 % af de par, som jeg har hjulpet igennem tiden.

Tag et skridt ad gangen!

Vi har en tendens til at trække i nødbremsen, før det overhovedet er nødvendigt. Parterapi på en klinik, er en af de sidste nødløsninger vi har i et parforhold. Du kan sammenligne det lidt med en airbag, det kan godt være at en airbag redder dig, men det er sgu ikke ufarligt at få den i hoved? Hvad nu hvis du kan nå at bremse, få et overblik og finde en løsning inden, i behøver at gå så langt? Det er ikke sikkert i kan finde et alternativ for parterapi på en klinik, men muligheden er det for de fleste.

Det jeg mener med, at tage et skridt ad gangen er at i, kan forsøge jer frem med en lydbog fra en parterapeut, i det her tilfælde vil jeg foreslå dig Peter Kongshaug som jeres parterapeut. (Det vil jeg uanset om det er en klinik eller lydbog i vælger.)

Peter er en psykoterapeut, hvis primære kompetencer er indenfor parterapi. Han har haft sin egen parterapi klinik i over 20 år, det gør ham til en Danmarks førende parterapeuter. Han underviser til dagligt på parterapi uddannelserne rundt omkring i landet.

Han har netop for kort tid siden, fået øjnene op for de muligheder der ligger i lydbøger. Derfor har han udgivet en af slagsene, som er resultatet af 20 års erfaring inde for området.

Lydbøgerne indeholder ikke kun parterapi, men også en masse andre ting der vil gøre dig klogere på dit parforhold.

→ Klik her for at gå til Peter Kongshaugs hjemmeside →

Konklusionen på jeres parterapi

Jeg anbefaler stærkt, at i hver især, eller bare at du alene benytter dig af Peters bog før at i går videre med noget andet. Ikke nok med at bogen giver jer en optimal parterapi hjemmefra, på baggrund af mere end 20 års erfaring, så slipper i også jer selv for, at være nået til den sidste nødløsning. Som nemlig er parterapi på en klinik.

Det er aldrig sjovt, at være kommet dertil, hvor parterapi på en klinik er den eneste løsning. Det er ikke og alene super negativt pga. selve situationen, men også at det kræver penge, tid, energi og det kan være svært at være diskret omkring det.

Spild ikke jeres chance for, at kunne undgå klinik besøg. Det er ikke sjovt at have den oplevelse hængende over hovedet som et par, medmindre at det er den sidste løsning.

Lyt til de parterapeutiske lydbøger fra Peter, og lad ham give jer den terapi i har brug for. Få en ny start på dit forhold på allerede i dag. Du vil ikke være tvivl om, hvorfor Peter er en af de mest eftertragtede parterapeuter i Danmark.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.