Introduktion: Hej min ven!

Det her er første gang, jeg får æren af at skrive en E-bog. Så jeg skal nok gøre mit bedste for at det bliver ligeså spændende for dig som det er for mig. Normalt skal man jo høre på de kedelige facts, og du slipper desværre ikke for dem denne her gang. Men det er jo nok meget rart for dig, at vide hvem der overhovedet skriver det, du kommer til at læse det næste stykke tid.

Hvem skriver?

Jeg hedder Kim Falidan, er 23 år gammel og bor i København. Til hverdag uddanner jeg mig på en af verdens mest lækre uddannelser, nemlig kokke uddannelsen. Ved siden af min uddannelse, begår jeg mig på hobbygrundlag i den psykoterapeutiske verden, hvilket du nok heller ikke synes er helt tilfældigt, siden jeg skriver en bog om jalousi.  Men det er nu ikke kun min stærke passion for min hobby som har inspireret mig. Bare for at forvirre dig yderligere, er det faktisk omvendt, bogen inspirerede mig til at grave dybere ind i hobbyen.

Hvor kom bogen så fra? Den kom fra et helvede… Nej jeg overdriver sgu ikke engang, selvom jeg ville ønske jeg gjorde.

Min dengang evige og håbløse kamp mod jalousi, var en periode på knap 6 års tid. Først efter 6 år lærte jeg at blive fri for den usunde jalousi. Jeg nævnte noget med et helvede, det kunne da ikke have været så slemt, kunne det Kim? Jo det kunne det. Jalousi er en følelse som alle har, nogle i mindre grad og nogle i højere grad. Jeg var stadiet over højere grad. Det er ikke fordi at min jalousi har medført til fysisk eller psykisk vold, eller noget ekstremt i den dur, men den har hærget mit følelsesliv tåbeligt meget. Jalousi har kostet mig adskillige forhold, og endnu flere stunder som burde have været lykkelige for mig. Du kender det sikkert allerede selv siden du er her nu. Jeg har næsten været gået ned med stress og depression, grundet af min evige kamp og frustration over jalousien, som tog dem jeg elskede fra mig. Enten havde jalousien dræbt så meget af min kærlighed til dem, at jeg gik fra dem. Ellers skræmte jeg dem simpelthen væk. Jeg kan godt forstå dem.

Men i dag har jeg ikke flere ødelagte døre eller møbler i min lejlighed, som var resultatet af en jalousi bombe som sprang af og til. Nej i dag lever jeg lykkeligt, i bedste velgående, med kvinden jeg har været smask forelsket i, i omkring en 8 måneder snart. For lige meget hvor jaloux du er, har du styrken til at vinde over den ved, at lære dig selv bedre at kende. Og det vil du, ikke sandt? Hvis dit svar er ja – godt! Det er ingen dårlige undskyldninger, min bog er fuldstændig gratis, og tager ikke længere tid i forhold til hvilken forskel den kan gøre for dit liv i fremtiden.

Så kom i gang, du er den eneste som kan gøre en forskel.

Til jer kvinder som læser min bog, er det vigtigt at understrege I sagtens kan læse den og få det fulde udbytte, da jalousi er en følelse begge køn har tilfælles i lige høj grad.

Dig som har en partner som er jaloux, er ovenstående også gældende for dig. Måske ikke fordi du selv er jaloux, men fordi du i meget høj grad kan hjælpe din partner videre. Tro mig; du vil takke dig selv for det senere, og ikke mindst din partner vil takke dig.

Lad mig gå hen og blive lidt metaforisk; det blod, sved og tårer jeg har, måtte opleve for at få den erfaring jeg skildrer i bogen, kan vi betragte som en helikopter. Den helikopter er lige foran dig nu, gratis og klar til at flyve dig over jalousi horisonten. Min bog er helikopteren. Du kan selv bestemme farven på den, men jeg bestemmer hvor vi flyver hen. Som jeg sagde tidligere er det jalousihorisonten som vi sammen skal flyve over det næste stykke tid. Tro mig, du vil blive overrasket over virkningen af noget så simpelt som at have et overblik.

Når du er steget ind, og føler dig klar og tilpas læser du bare videre.

Lad os så komme i gang!

jalousi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Introduktion: Hej min ven!, 9.0 out of 10 based on 3 ratings