Kapitel 12: Sidste kapitel og et sidste råd

Husk nu, at du er et menneske, ingen er fejlfri og det tager som regel tid at udvikle sig hvad enten det er i en god eller dårlig retning. Du har allerede taget et kæmpe skridt i form af at læse den her bog. Faktisk har du taget et skridt de færreste tager, så du burde være stolt af dig selv. For det er de færreste, som er i stand til at indrømme, at der er noget de skal blive bedre til.

Når du ”ligger” bogen fra dig, så husk på hvad du har læst, og gør dit bedste for at få det til at passe ind i dit liv og hvem du er som person.                                                                
Giv dig selv plads til at stadig at begå fejl og være jaloux engang imellem. Rom blev ikke bygget på en dag, selvom det kunne være fedt hvis det engang imellem var sådan.

Ikke fordi jeg tror du kommer til det, men jeg siger det nu alligevel; giv ikke op! Hvor der er vilje er der vej. Beslut dig for at slutte din jalousi en gang for alle, fordi det ikke skal styre dit liv mere. Det er dit liv og dit ansvar. Det er ingen andens, og det er der ingen andre der kan gøre noget ved. Lad ikke jalousi tage flere af dine glade stunder.

Det er særlig vigtigt, at du husker at snakke åbent med dine medmennesker omkring det. Snak om alt hvad du kan, for de holder helt sikkert af dig, og vil gøre sit bedste for at du har det godt. Husk det nu, du er ikke alene!

Hold fast i troen på at du kan, og bliv ved med at tage skridt imod målet om at blive fri for jalousi.

Du kan hvad du vil!

Hvis du har brug for mere hjælp til din jalousi

Hvis jeg skal anbefale dig, at gøre noget yderligere, er det at du bruger mere tid på at implementere alt det du har læst om her i bogen. Vent med at gøre andet, indtil du virkelig mener, at du selv har gjort alt hvad du kan for at blive inspireret af bogen.

Hvis du insisterer på, at du har brug for mere til at bekæmpe din jalousi, vil jeg anbefale dig, at lytte til to lydbøger som jeg personligt selv har haft gavn af i kampen mod min jalousi. Den ene af bøgerne, fortalte jeg dig om i kapitlet om lavt selvværd.               
Mændene bag bøgerne hedder Malte- og Jeppe Lange, og jeg har længe fulgt deres fremgang.

Den ene lydbog hedder: ”Slip af med Jalousi”. Og er lavet af Malte Lange, den koster 199 Kr. Den finder du her:

→ Klik her for at gå til “Slip af med Jalousi” lydbogens hjemmeside →

Det som primært er godt ved lydbøger er, at de er let tilgængelig, da de kan afspilles når som helst og hvor som helst.

“Slip af med Jalousi” dækker et bredt område vedrørende jalousi, samt en bred målgruppe. Personligt synes jeg at det negative ved lydbogen er, at den ikke rammer de punkter som jeg skildrer i min bog, hvilket jeg selvfølgelig ser som meget vigtige siden jeg har valgt at fortælle dig om dem. Den værd at eje, og kan være til stor hjælp for mange som er jaloux.

Den anden lydbog hedder ”Boost dit selvværd og din selvtillid”. Og er lavet af Jeppe Lange, som er Malte Langes bror. Den koster det mindre, nemlig 149 Kr. Den finder du her:

→ Klik her for at gå til “Boost dit selvværd og din selvtillid” lydbogens hjemmeside →

Denne her lydbog elsker jeg! Den har været et af de mest effektive værktøjer for mig, i kampen mod min jalousi og lavt selvværd i det hele taget. Jeg bruger den stadig hyppigt, den husker mig på at pleje mit selvværd og selvtillid.  Jeg lytter typisk til den efter jeg har løbet en tur, da det giver en ekstra god effekt for mig, det er det lidt som at tage et mentalt bad for mig.

Begge lydbøger virker lidt som en vaccination imod jalousi og lavt selvværd, samt dårlig selvtillid, da de arbejder direkte med din underbevidsthed. Du kan ikke undgå deres positive effekt, hvis du ellers er åben overfor behandlingen og lytter til dem.

Husk nu, at jeg opfordrer dig til at øve dig og lade dig inspirere af alt det der står i bogen, før du gør noget andet. Du har nemlig en del, du allerede kan bruge din tid på at øve dig på. Hvis du er i tvivl om hvad, foreslår jeg dig at du skimter jalousibogen endnu engang, og får skrevet stikord ned til alt det du mener er bedst for dig at koncentrere dig om.

Men hvis du allerede har gjort det, eller mener at du har brug for yderligere hjælp, kan lydbøgerne være rigtig gode.

Når det så er sagt, vil jeg så småt runde af for denne gang.                                              
Jeg håber du har nydt at læse min bog, jeg har i hvert fald nydt at skrive den til dig.         
Så tak fordi du læste min bog, jeg håber at den har været til gode for dig på den ene eller den anden vis.                                                                                                                    
Pas godt på dig selv, hold dig positiv, du ved hvilken retning du skal gå, så vælg den rigtige.

Gå så ud og nyd livet som et stærkere og klogere menneske, og bestræb dig på IKKE at lade jalousi være en ting, som DU skal lide under mere!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Kapitel 12: Sidste kapitel og et sidste råd, 9.0 out of 10 based on 3 ratings