Det siger læserne

Her kan du smide en kommentar, med hvad du synes om bogen. Det betyder meget for mig, hvis du gør det.

Du vil først og fremmest inspirere andre til at læse min bog eller ej, og dermed også hjælpe andre med at slippe af med deres jalousi.                                                                  
Det er også noget som virkelig motiverer mig til at forbedre bogen, og skrive flere blogindlæg, samt mange andre ting.                                                                                 
Hvis bogen altså har hjulpet dig til at blive jalousi fri, eller på anden vis har været nyttig, har min bog været værd at skrive.                                                                                           
Hvis det er tilfældet, så vis det venligst ved, at skrive et par linjer omkring bogen, eller bare andre tanker vedrørende jalousi i almindelighed. Det kan være alt, hvad du nu mener er relevant.

På forhånd tak. :-)

Det siger læserne, 8.0 out of 10 based on 1 rating

45 tanker om "Det siger læserne"

 1. Jeg har læst din bog. Flot gjort du har lagt den gratis ud. Jeg er selv i en position hvor jeg for 10 måneder siden har mistet min kæreste og mor til mine 2 dejlige unger. Jeg kan se nu at det er min egen jalousi og lave selvværd, der har ødelagt forholdet. Jeg var gennem en meget stresset periode med arbejde og små børn og det tippede det helt for mig.
  Den er svær at sluge, da hun virkelig betød meget for mig. Jeg ville virkelig ønske jeg havde læst det her noget før. Er der nogen for hvem det er lykkedes at få en partner tilbage efter at have udsat dem for jalousi og udvist lavt selvværd?

 2. Hej Kim.
  Sikke en fin og god bog du har skrevet. Den er super læsevenlig, og går lige til kernen. Jeg har ikke tidligere set mig selv, som en jaloux person, men har måttet erkende, at det var jeg nok nu alligevel og selv om jeg ikke syntes det var i voldsom grad, så er selv en lille bitte smule, ubegrundet, og dermed usund, jalousi, virkelig destruktiv.
  Tusind tak for din gratis e-bog! Den var super god, konkret og brugbar. På de områder jeg havde problemer, føler jeg virkelig det du har skrevet om, hjalp oprigtigt. Rigtig skarpt. Håber mange flere får gavn af den og vil ønske dig held og lykke fremover med dine interesser, både indenfor kokkerering og psykologi ;-)
  Mvh.

 3. Jeg er en mand midt i trediverne, gift og har et barn. Jeg elsker min hustru og min søn overalt på jorden, og vil kun det bedste for dem og os.
  Jeg må sige, at af al den litteratur jeg har været igennem, passer jalousibogen helt utroligt godt på mig, og den stikker langt dybere end “blot” jalousi. Her er også plads til store og mere eksistensielle betragtninger.
  Din bog har ramt mig dybt, og jeg håber at jeg (og min hustru) kan komme videre med et betydeligt styrket forhold.
  TAK!

 4. Hej Kim.
  Det har været en fornøjelse at læse din bog. Det giver nogle gode værktøjer til at arbejde med jalousien. Mit problem er eller var at jeg hele tiden skulle kontrollerer min kæreste og hvem hun skrev med på FB og IG. Hvorfor skriver du den kommenrar, er du vild med ham osv. Har du mere brug for opmærksomheden på FB og IG frem for min kærlighed. Efter at have læst bogen er jeg sikker på det bunder i lavt selvværd. Min kæreste var jo mere populær end jeg, ret negativ tankegang.
  Nu tænker jeg mere, min kæreste er fucking lækker og er stolt over hun er min.
  En anden ting som hjælper mig er DU SKAL IKKE TRO DU SKAL VIDE. Det virker ret fin at tænke på den måde.
  Vil dine tanker kunne vinde i en retssal, eller er det kun indicier.
  Min jalousi består netop af tanken om hvem skriver til min kæreste og hvorfor. Jeg må selvfølgelig gerne skrive med andre men hun må ikke.
  Du forklarer så flot at så længe man ikke flirter og har menneskelig kontakt er det jo ok.
  Til slut kan jeg nævne at jeg faktisk mistede min kæreste på grund af mit lave selvværd og min jalousi, men at vi forsøger at arbejde med at finde sammen igen.
  Tak for en god bog og et godt værktøj.

 5. Hej Kim. Du har virkelig gjort et godt stykke arbejde.. STOR ros til dig! Jeg har til d.d. haft gavn af at læse dit bog. Jeg har i løbet af 2-3 måneder læst bogen i bidder…meget godt at “tygge” på nogle af kapitlerne i flere dage og uger.. Tænker på (og vil gøre!) at læse bogen igen på en senere tidspunkt.. Jeg tror og ved at det er meget forskelligt hvordan vi som personer oplever selve indholdet og alle de øvelser du har lavet… Jalousi er noget svært noget og nogle gange meget skræmmende.. så jeg har haft gode fremskridt i mit liv.. og det gør jeg for mit eget bedste og dernæst andre.. Så mange mange TAK skal du have kære Kim Falidan.. KH Tut

 6. Hej Kim
  Tak for en fantastisk bog som er super godt skrevet og som man rent faktisk kan bruge til noget.
  Mig og min kæreste er rendt i lidt problemer og det er ikke første gang det er sket for mig, jeg har set de problemer i tidligere forhold.
  Jeg har hver gang søgt i mig selv for at finde ud af hvorfor det endnu engang er gået galt og altid uden rigtig at finde et svar, jeg tænker måske at det er fordi jeg nok ikke har været helt ærlig over for mig selv og ville erkende hvad det måske kunne være.
  Min nuværende kæreste har bedt mig om at kigge ind i mig selv for at finde ud af hvad det er der plager mig inden det her forhold går helt i stykker, og det var da også noget overraskende det jeg fandt frem til.
  Ved at læse din bog har jeg på et eller andet plan fået lidt ro i sindet, i og med at jeg ved hvad det er der går galt, men også at du gennem din bog giver mig håb om at det rent faktisk godt kan lade sig gøre at kommer det værste af det til livs.
  For mig begynder der nu en sej kamp for at rede mit forhold og få styr på mine følelser.
  Jeg takker rigtig mange gange for at du har brugt tid og energi på at lave denne bog og så tilmed gøre den tilgængelig for alle, det syntes jeg sgu er flot gjort af dig.

 7. Hej Kim…tak for en god bog,men først lige lidt ynk fra mig…min kone har fundet to af hendes ex kærester på facebook,og skriver konstant til dem,både sms,mail,facebook,og den ene har sågar været på besøg i vores hjem,mens jeg ikke var hjemme…men hun er åben over for mig og fortæller,at der ikke er noget at være bange for,da hun kun var kærester med ham i små 30 dage….og den anden er fra dengang hun var 16-17 år,men de skriver konstant til hinanden,og jeg er sikker på jeg kun får en lille smule af vide,af hvad de skriver…..så selvom jeg har brugt meget fra din bog,ja så er den der jalousi lige under overfladen alligevel….hvad mon jeg gør nu..??? Hilsen Lars.

 8. Hej Kim…tak for en god bog,men først lige lidt ynk fra mig…min kone har fundet to af hendes ex kærester på facebook,og skriver konstant til dem,både sms,mail,facebook,og den ene har sågar været på besøg i vores hjem,mens jeg ikke var hjemme…men hun er åben over for mig og fortæller,at der ikke er noget at være bange for,da hun kun var kærester med ham i små 30 dage….og den anden er fra dengang hun var 16-17 år,men de skriver konstant til hinanden,og jeg er sikker på jeg kun får en lille smule af vide,af hvad de skriver…..så selvom jeg har brugt meget fra din bog,ja så er den der jalousi lige under overfladen alligevel….hvad mon jeg gør nu..??? Hilsen Lars.

 9. Hej Kim.

  Du rammer godt nok hovedet på sømmet i den bog!
  Jeg har gået med en masse tanker og forestillinger, har haft mareridt og har ikke kunnet sove. Jeg har ikke rigtig kunnet finde den røde tråd i alle de småting der har irriteret mig, for de har jo ikke umiddelbart haft noget med hinanden at gøre!
  Men jeg skal da ellers lige love for, at jeg har fået en forklaring på tingene!
  Jeg er JALOUX, men allerede nu godt på vej til at få brudt med min usunde jalousi!
  Jeg kan ikke takke dig nok for at du vil dele dine erfaringer med os andre og så GRATIS! Det er simpelthen fantastisk!
  Nu vil jeg beholde arbejdshandskerne på og bearbejde mig selv og mine tanker, indtil jeg kan elske mig selv og elske mig selv sammen med min dejlige kæreste, UDEN AT VÆRE JALOUX!

  Tusind tak

 10. rigtig god og kort bog.

  gik i gang med at undersøge om jalouxi. og indser egentligt først her at jeg er jaloux. det var allerede der nok for mig i at ændre mit negative tanke mønster (mere er det heller ikke)

  bogen bekræftigede mig i mine tanker efter at jeg indså dette om mig selv.

  og det føles som en byrde der er taget af skuldrene.

  siger ikke alle skal læse den.

  men har man problemer med jalouxi. er det her et rigtig godt værktøj.

  og bør ikke negliceres

 11. Jeg har læst bogen nu lige og skal først til at bruge de forslag. Har brudt med min dejlige kæreste som talte stolpe op og stolpe ned om en anden kvinde han ser hver uge året igennem, gennem den forening de begge er medlemmer af, puha syns det var svært at fortsætte men savner ham usigelig meget.

 12. Rigtig god og lærerig bog. Man kan ikke undgå at smile undervejs fordi man genkender så mange ting fra sit eget liv. Tusinde tak.

 13. Hej Kim. Nu er betragter jeg mig selv som værende relativt ung, og jeg har haft svært ved at deale med den her nye følelse. 
  Jeg er for nylig blevet kærester med min gode ven gennem længere tid, og det var lidt hårdt for mig, at gå fra at alt er fryd og gammen, til at vi støder på vores første problem som par. Og det er ikke fordi han er som mine andre kæreste, men før var det et problem for mig, at mine kærester flirtede med andre piger, fordi jeg synes de gjorde det meget bevidst. Nu er det lidt nogle andre ting, der spiller ind, men det var pisse dejligt at få en forklaring på det hele. Og det er nemmere at definere, hvad de nye problemer er, nu da jeg ved at jeg skal se ind ad. Tusind tak for hjælpen og din bog har virkelig været en støtte og hjælp i vores forhold. Tak, tak, tak! 
  Med venligste hilsner fra Amanda :)

 14. Hej Kim. Jeg har virkelig haft gavn af din bog. har uden tvivl mødt kvinden i mit liv. men er også rimelig sikker på havde jeg ikke anerkendt mit problem med jalousi var hun nok ikke blevet. Har nu kendt hende i ca 3,5 år og som kæreste i ca 1,5 år. det er kun ca en måned siden jeg indrømmede over for mig selv og min kæreste jeg var jaloux. jeg er ikke kureret men er uden tvivl godt på vej. Så vil godt sende dig en kæmpe tak for din bog. Hilsen H.Viborg

 15. Hej Alle, 

  Jeg har som mange af jer andre kæmpet med jalousi gennem mange år… Jeg har været sammen med min kone i 14 år nu og min jalousi har været gemt væk i over 10 år, selvom den nok har luret uden overfladen hele tiden uden rigtig at komme i udbrud, men for ca. 4 mdr. skete der noget hvor jeg havde grund til min sunde jalousi, men den usunde jalousi har siden da fået de sindsyge tanker og billeder frem i mit hoved og jeg er begyndt at tænke på de tidligere kærester / elskere min kone havde før hun mødte mig…. Det er bare så ulideligt at tænke på… Jeg har læst jalousi bogen 2 gange, men synes ikke rigtig mine tanker om fortiden forsvinder, er der en venlig sjæl som måske kan komme med nogle nyttige indput til at komme ud af dette meget dårlige vane mønster. 

  Tak

 16. Denne bog er simpelthen den bedste og mest brugbare bog jeg nogensinde har læst!!
  Den er helt fantastisk! Havde aldrig troet at en bog ville kunne tale til mig på den måde som om det er min egen positive underbevidsthed der taler til mig på en måde der hanker op i mig som jeg ikke har kunnet før! Jeg har kun lige læst den en gang men kan mærke at jeg allerede har det meget bedre og det er som om jeg er blevet ramt af et lyn og at jeg pludselig har en mulighed for at få fjernet min dræbende jalousi en gang for alle!
  Jeg vil gerne takke dig Kim for dit arbejde med denne bog også selvom du har gjort det for at hjælpe dig selv! Og at du vil give den gratis væk synes jeg er MEGET stort af dig! Håber dog at du vil kunne tjene lidt på reklamer og donations så du forhåbentlig kan skrive flere bøger og bruge dine unikke evner til måske at finde ind til roden af andre lidelser og på den måde udnytte dit talent til endnu mere godt! Det er måske store ord, men det er også store ting denne korte bog allerede har gjort for mig følelsesmæssigt og for min selvforståelse! Skal nok vende tilbage når jeg har arbejdet videre med min jalousi og læst den flere gange, hvilket jeg 100 procent kommer til!!De venligste hilsnerMark

 17. jeg har for kort tid siden gjort op med mig selv at det skal være slut med og være jalou for det ødelægger mig selv og min kærestes livs kvalitet .
  så nu er det min tur til og tage fat om det her problem og efter og have skimmet din bog har jeg ingen undskyldninger mere for ikke og gøre noget ved det.  :) var jalou da jeg var ung mand i tyverne men havde 6 år uden at jeg var plaget af jalousi men her i løbet a det sidste års tid er jeg virkelig blevet ramt hårdt igen, så det ikke komme snigende.
  jeg glæder mig til og nærlæse hvad du skriver og prøve det hele a og jeg syntes det er godt gået a dig kim :)

 18. Hej Kim.
  Tak for din mail. Det er rart med nogle updates og lige at få bekræftet nogle ting.
  Jeg tænker meget det samme som dig, at det er okay, når jeg en sjælden gang bliver jaloux, for det er netop ikke hver dag længere, men kun et par gange om måneden, måske endda kun en! Og det er da fremskridt. Og ja, fuldstændig korrekt at ingen er perfekte. Andre ting, som hjælper mig med min jalousi:
  * Når jeg tænker på børn med kræft, fattige børn i Cambodia (som jeg har mødt), mennesker med uhelbredelige sygdomme som lider hver eneste dag… Du forstår nok hvor jeg vil hen. De ting tænker jeg på hver dag, og så tænker jeg: Gud, hvor er jeg bare taknemmelig for mit liv – jeg er sund og rask (og endda også smuk) – det er det vigtigste – at jeg er sund og rask!! Det er mærkeligt, men det hjælper virkelig på min jalousi, når jeg tænker sådan.
  * Når jeg tænker: “også dette går over” så gider jeg ikke til at sige til min kæreste: hvorfor kiggede du sådan på hende?, fordi jeg ved, at jalousi-følelsen går over igen og inden længe smiler vi til hinanden og så er alt godt – hvorfor ødelægge stemningen/dagen?
  * At skrive en god sætning om mig selv hver aften!
  * At tænke positivt om alle mennesker. 
  * Acceptere min kæreste, som han er. Ægte kærlighed er fuldstændig accept af den anden person, præcis som den er. 

  Ja, jeg kunne blive ved. 

  Det er dejligt med en hjemmeside, som kan hjælpe én, med lige dét som har ødelagt nogle år af ens liv! Taaaak Kim :)

 19. Hej Kim.  Jeg syntes det er en god bog du har skrevet, og at læse den har været brugbar for mig, og det har sat nogle tanker i gang hos mig. Jeg øver mig meget i at passe på, at jalousien ikke tager overhånd, jeg har taget springet, til at få arbejdet meget med mig selv, (søgt hjælp hos en prof, så mine tanker ikke tager over for meget og fantasien løber helt af sporet), og jeg gør fremskridt, så ja din bog har været til hjælp for mig, tak for det. Jeg har også anmeldt den til en anden person som jeg håber vil få noget ud af den også. Det er flot af dig kim, at du ser at ingen er perfekte, det er mennesker ikke, og vi skal lære at accepter, at sådan er livet, det har jeg altid vist. Der er en ting mere vi har alle en rygsæk med os i livet fyldt af det ene eller det andet som også kan give problemer af og til. Jeg vil ønske dig alt held og lykke i din fremtid både som kok og med din bog.
  Med venlig hilsen
  Heidi :)

 20. Rigtig fin bog, og super at den er gratis. Desværre må jeg indrømme at jeg stadig er lidt lost mht. hvordan jeg skal tackle min jalousi. Jeg har prøvet rigtig mange gange at tænke positivt osv hvis min kæreste skal i byen eller lign., men jeg syntes ikke der er noget der fungerer for mig :/

  • Tak for rosen! Umiddelbart synes jeg at det lyder som mangel på tillid til din kæreste. Har du prøvet at tænkt et senarie hvor du kan stole 100 % på din kæreste? Ville situationen være anderledes?

 21. Min jalousi har netop kostet mit forhold gennem 3 år, til den mest fantastiske kæreste. Han var – og er det bedste der er sket mig. Men efter at jeg har grædt i nogle døgn og følt mit liv er forbi, har jeg fundet ud af, at nu skal det bare være slut med den jalousi – den ødelægger alt for mig og mine nærmeste! Jeg har læst bogen og synes det er virkelig rart at have de gode råd på skrift! Jeg har skrevet notater og har været et “nyt menneske” i en uge nu og må sige at min nuværende x er taget i byen med vennerne og jeg er jalousifri! Det har medført at han ser mig helt anderledes, allerede så kort tid efter og fortæller mig at han er som nyforelsket i mig nu efter jeg har taget mig gevaldigt sammen og gjort noget ved det og dermed allerede er en meget gladere pige. Om jeg får ham tilbage eller ej, så er det det hele værd at slippe af med jalousien. Jeg håber jeg kan finde styrken til blive på det rette spor- og er meget meget glad for jeg fandt denne side. TAK!

 22. Hej :-)Det er rigtig godt læsestof og det bliver hverken kedeligt eller tungt at læse. Det har hjulpet mig til at forstå min kærestes jalousi! Godt arbejde

  Hilsen Josefine

 23. Årh den har bare hjulpet mig simpelthen så meget! Jeg har ellers været til 6 psykologer og en hypnoterapeut, uden held. – Men denne gang var der held og tak fordi du gider hjælpe så mange mennesker!!! Det er god karma, hvis man tror på den slags. Mange tak i hvert fald – den har hjulpet mig virkelig meget. Øvelse gør mester!

  En anden selvudviklingsbog, som også er ekstremt god: Eckhart Tolle – En Ny Jord ……. LÆS DEN og den vil ændre dit liv til det endnu bedre!

  Men tak Kim :) Kan du gøre sådan, at man kan kommentere på Blog'sne? Det ville være super… Hilsen Mille

  • ps jeg har et spørgsmål til dig/drenge generalt, er det muligt at lave sådan en side, hvor vi kan stille spørgsmål til dig/hinanden? så vi sammen kan hjælpe hinanden videre…

   • Hej Kamilla

    Tusind tak for den dejlige ros, jeg er super glad for, at du har fundet min bog nyttig. :-) Det er jo det bedste der kan ske. Jeg kender ikke til bogen, men jeg googler den lige.

    Så har jeg slået kommentarer til.

    Mht. at stille spørgsmål på kryds og tværs, altså et forum, er da i hvert fald en mulighed. Men indtil videre ser jeg bare, at debatten foregår på denne side her, indtil der kommer flere kommentarer. :-) Det skyldes, at det kræver en del arbejde osv.

    Vh. Kim

 24. Du har virkelig gjort et eller andet ved mit hovede efter jeg har læst denne bog. Jeg har fået et meget bedre indblik i hvad det er der sker når jeg bliver jaloux, og hvad jeg kan gøre for, at det ikke sker. Da jeg startede med at læse bogen var jeg generelt jalooux og specielt sygeligt jaloux over en episode der skete for nogle dage siden, men nu er jeg egentlig ret ligeglad, for jeg ved at min kæreste elsker MIG og man ikke kan lave om på fortiden, kun hvordan man ser den! Det er jo mig den er gal med og ikke min kæreste. Det har faktisk fået mig til at blive endnu mere forelsket i min dejlige kæreste, hvilket er lidt skørt, for han er jo den samme dejlige person, som han altid har været!

 25. Jeg tror faktisk lige at jeg blev jalousifri der.. Jeg har ikke kunne stoppe med at tænke på de drenge der har været sammen med min kæreste.. men som du siger, de har IKKE været sammen med MIN kæreste.. Jalousibogen er sgu for nice

  • Har haft selv-samme problem inden jeg læste bogen. Tanken om at andre havde været sammen med min kæreste var næsten uudholdelig.. Heldigvis var den forkert, det var ikke min kæreste de havde været sammen med, men en single og selvstændig person med et seksuelt behov som mig selv og alle andre ! 

 26. Tak fordi du har udgivet den gratis, den er faktisk bedre end meget andet jeg har læst som faktisk koster en del penge. Dit indhold er meget uoriginalt, og går lige i hjertet. Den fik mig til at grine en del gange, også selvom jeg ikke selv er jaloux. Men min mand er, og derfor har jeg fundet det ret interessant. Jeg tror bare jeg ber ham om at læse den med det samme. :-)

 27. Bogen er skrevet i et rigtigt spændende sprog, selvom meget at indholdet er basis. Er der stadig en masse original "professionel viden" inkluderet. Det er en rigtig godt bog Kim.

 28. Jeg synes du har gjort et godt stykke arbejde ved at skrive jalousibogen Kim. Jeg var nysgerrig, så jeg kunne ikke stoppe med at læse den før jeg var færdig. Lydbøgerne du fortæller om i sidste kapitel, er en rigtig god løsning for os der behøver at blive mindet om sin jalousi om og om igen. Det er virkelig effektivt.

 29. WOW! Jeg er totalt overrasket! Hvorfor har jeg aldrig set på jalousi på den måde? Det er fucking fantastisk! Jeg har det lidt underligt, men på den gode måde. Jeg er sikker på at det her vil gøre min kæreste glad, jeg kan sgu ikke takke dig nok!

 30. Super god bog! Den har virkelig inspireret mig meget. Nu er jeg virkelig klar over, at jeg ikke kan lade jalousien styre mig mere. Tusind tak for det!

  • Så vil jeg gerne høre, hvad det bedste du har læst, er? :) For jeg synes det her, er det bedste, jeg har læst – så hvis du mener, at der er noget bedre, så må du meget gerne dele det :)

 31. Præcis som Karsten siger.. Det var ligesom at læse om sit eget liv. Jeg ville virkelig ønske at jeg havde chancen for at læse det her meget tidligere, for at skåne den jeg elsker for min jalousi

  En million gange tak for at dele den!

  Jeg anbefaler den til de mennesker, som har det samme problem med jalousi.

 32. Til at starte med var jeg en smule skeptisk, fordi den er gratis. Men efter at have læst de første 10 sider ca., begyndte jeg virkelig at synes den var spændende, det var ligesom at læse om sig selv! Da jeg var færdig, havde jeg virkelig meget at tænke over. Jeg har det fantastisk med min jalousi lige nu, og jeg håber det forbliver sådan her. Bogen har givet mig et wake up call, og jeg ville bare ønske at jeg havde læst en bos som denne noget før. De varmeste anbefalinger herfra.

 33. Visualiserings værktøjet er fantastisk, det minder mig om dengang jeg var yoga instruktør. Jeg synes din bog er rigtig godt skrevet. Den taler til et bredt publikum. Jeg var især overrasket over det kapitel, som indeholder de alternative værktøjer. Godt arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.