Er den gratis?

Ja – min bog er 100 % gratis.

Det betyder dog ikke, at kvaliteten af indholdet ikke er godt nok til at kunne blive solgt for penge. Jamen hvorfor sælger jeg den så ikke for penge? Det skal jeg fortælle dig nu.

Jeg har valgt at give min bog gratis væk gratis, med andre formål end at den skal købes for penge.

Lad mig lige remse nogle af formålene op for dig her:

1. Først og fremmest ønsker jeg, at bogen hjælper dig med at blive jalousi fri. Eller på anden vis er et langt skridt for dig, i kampen mod din jalousi.

2. Jeg håber, at du klikker dig ind på punktet ”Det siger læserne” som er i menuen, når du engang har læst den. Her ville jeg blive rigtig glad, hvis du gad smide din ærlige kommentar til bogen. Din kommentar behøver ikke at være flere sætninger lang, det der betyder mest er, at din kommentar står der.

3. Spred budskabet om min bog, link til den på din hjemmeside/blog hvis du har sådan en. Facebook og Twitter er også meget velkommen.  Eller bare det at fortælle dine medmennesker om den, ville også være noget jeg ville blive lykkelig over.

Jo flere der får gavn af min bog, jo mere værdi har jeg fået ud af at skrive den. Så de tre ovenstående ønsker jeg har, er virkelig guld værd for mig.

Men som sagt så er det ikke noget krav, du bestemmer jo sådan set selv, jeg håber bare på det bedste fra dig. :-)

Er den gratis?, 10.0 out of 10 based on 1 rating